Maandelijkse Archieven: Juli 2022

  1. Hoe moet je multiplex schroeven?

    multiplex schroeven

     

    Wat zijn de beste multiplex schroeven? Het is een vraag die geregeld gesteld wordt aan onze specialisten. Daarom geven we in deze blog het antwoord op al jouw vragen over multiplex platen schroeven. We laten je zien wat er mogelijk is met multiplex en hoe je dit plaatmateriaal kunt bevestigen. Daarnaast tonen we je welke schroeven voor multiplex geschikt zijn en hoe je het schroeven van multiplex aanpakt. Geschikte multiplex schroeven zijn natuurlijk te bestellen via onze webshop.

    Op welke manieren kun je multiplex bevestigen?

    Er zijn meerdere manieren waarop multiplex bevestigd kan worden. Ten eerste is het mogelijk om multiplex te lijmen. Je kunt de lijm gebruiken om meerdere platen op elkaar te bevestigen, maar je kunt ook een multiplex plaat op de ondergrond verlijmen. Hierbij maak je gebruik

    Lees meer »
  2. Hoe monteer je golfplaatschroeven voor cementvezel golfplaten?

    Golfplaatschroeven monteren

     

     

    Golfplaatschroeven behoren tot de houtschroeven uit ons assortiment. Deze schroeven kunnen gebruikt worden voor het bevestigen van cementvezel golfplaten, maar ook voor andere materialen kunnen ze toegepast worden. Bij SchroevenXL bestel je jouw golfplaatschroeven. Hierbij heb je de keuze uit verschillende varianten, waaronder golfplaatschroeven van RVS. Ook golfplaatschroeven bestel je bij ons tegen scherpe prijzen en aantrekkelijke klantvoorwaarden. In deze blog vertellen we je meer over wat golfplaatschroeven precies zijn, welke golfplaatschroeven je gaat kiezen voor je klus en hoe golfplaatschroeven monteren precies in zijn werk gaat.

    Wat zijn golfplaatschroeven?

    Zoals de naam al aangeeft, worden deze

    Lees meer »
  3. Wanneer schroeven voorboren?

    schroeven voorboren

    Wanneer schroeven voorboren?

    Aan onze specialisten wordt geregeld de vraag gesteld wanneer voorboren nu eigenlijk nodig is. Voorboren is een stap die je voor het daadwerkelijk monteren van een schroef uitvoert. Voorboren doe je om te voorkomen dat het hout splijt of om te voorkomen dat de schroef breekt. Je kunt schroeven voorboren in hout, maar het voorboren van schroeven kan ook gedaan worden bij ondergronden zoals bijvoorbeeld steen en metaal. In deze blog vertellen we je meer over schroeven voorboren, wanneer voorboren nodig is, hoe je kunt voorboren en waarom voorboren in hardhout vaker voorkomt dan gemiddeld. Voor alles op het gebied van schroeven en boren kun je terecht bij SchroevenXL.

    Wat is voorboren?

    Als je van plan bent om een schroef te bevestigen, bijvoorbeeld in hout, kun je ervoor kiezen om een gat voor te boren. Hierdoor creëer je ruimte voor de schroef. Bij voorboren

    Lees meer »
De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2285 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.