Dakbouwschroeven

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dakbouwschroeven

Dakbouwschroeven zijn essentieel als je aan de slag gaat met het dak van je woning. Specifiek gaat het hierbij om het isoleren van je dak. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een oud dak of een geheel nieuw dak. Deze dakschroeven zijn in dat opzicht vergelijkbaar met de isolatieschroeven uit ons assortiment. Deze dakschroeven kunnen op houtconstructies op afstand geplaatst worden. Als je deze dakschroeven wilt bestellen, kun je deze soort houtschroeven via onze webwinkel bestellen voor een scherpe prijs. Bovendien heb je bij ons de optie uit meerdere varianten. De juiste dakbouwschroef voor iedere klus vind je hier.

Wat zijn de eigenschappen van dakschroeven?

Of je dakschroeven verzinkt of niet, er zijn een aantal vaste eigenschappen die deze dakbouwschroeven zo handig maken. Ten eerste is het mogelijk om houtconstructies op afstand te plaatsen. Deze dakschroeven zijn voorzien van een dubbele draad. Dit dubbele draad zorgt ervoor dat er minimale druk wordt uitgeoefend op het te bevestigen isolatiemateriaal. Dit voorkomt dat de isolatiewaarde van het materiaal verloren gaat. Zo weet je zeker dat je jouw dak optimaal isoleert.

Daarnaast vangt dit dubbele draad alle druk- en duwkrachten op. Dit alles zorgt voor een betrouwbare en robuuste verbinding. De cilinderkop van deze schroeven gaat hoge drukkrachten op het dak tegen door diep in het hout te trekken. Bovendien is monteren erg gemakkelijk dankzij een speciaal draad met glijcoating. Een glijcoating zorgt ervoor dat je weinig tot geen weerstand ervaart als je de dakbouwschroef in gaat schroeven. Voorboren is hierdoor in vrijwel alle situaties niet nodig. Dat maakt deze schroeven bestellen tot zo’n uitmuntend idee.

Dakschroeven bestellen? Schroeven bestellen doe je bij onze webshop

Deze dakschroeven zijn het ideale hulpmiddel voor het isoleren van zowel nieuwe als bestaande daken. Deze schroeven leveren een sterke en betrouwbare montage op waarbij het isolatiemateriaal niets van zijn isolatiewaarde verliest. Bovendien neemt het monteren weinig tijd in beslag, onder meer vanwege de glijcoating en de torx aandrijving. Je kunt meerdere soorten schroeven bestellen, waaronder dakschroeven verzinkt. Iedere doos schroeven die je bestelt bevat een gratis bit. Bovendien wordt groot inkopen beloond, want voor bestellingen van €50,- of meer betaal je geen verzendkosten. Neem een kijkje en koop jouw schroeven bij ons.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5174 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.