Gipsplaatschroeven op band

Gipsplaatschroeven op band

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Gipsplaatschroeven op band

Gipsplaatschroeven op band zijn de ideale oplossing als je gebruik wilt maken van een bandschroefmachine tijdens het klussen. Dit is een groot verschil met normale gipsplaatschroeven, die hier niet geschikt voor zijn. Gipsplaatschroeven, ook wel bekend als snelbouwschroeven, gebruik je als je gipsplaten gaat monteren. Deze platen kun je bevestigen op uiteenlopende ondergronden, van hout tot aan metaal. Dit is een klus die flink wat tijd in beslag kan nemen. Om het jezelf wat gemakkelijker te maken, en tevens wat tijd te besparen, kun je gebruik maken van een bandschroefmachine. De gipsplaatschroeven op band zijn hier speciaal voor gemaakt. Het is simpeler dan ooit om schroeven in een gipsplaat aan te brengen.

De voordelen van gipsschroeven op band

Het bevestigen van gipsschroeven kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Als je over een bandschroefmachine beschikt, kun je het jezelf een stuk gemakkelijker maken door te kiezen voor gipsschroeven op band. Omdat je binnen ons aanbod de keuze hebt uit meerdere soorten gipsplaatschroeven, kun je met behulp van de machine sneller dan ooit gipsplaten monteren op verschillende ondergronden. Van hout tot aan metaal, het kan allemaal. Je hoeft niet meer iedere schroef zelf in de boor te zetten. De montage zal sneller en soepeler dan ooit verlopen.

Verschillende soorten gipsplaatschroeven op band

Binnen het aanbod van SchroevenXL heb je de keuze uit meerdere soorten gipsplaatschroeven. Het mooie aan deze varianten is dat je ze ook kunt gebruiken met een bandschroefmachine. Hieronder vertellen we je meer over de soorten gipsplaatschroeven op band uit ons assortiment. Je kunt daarnaast bij ons terecht voor passende pluggen, zoals bijvoorbeeld deze gipsplaat ankers.

Gipsplaatschroeven met fijne draad

Gipsplaatschroeven die van een fijne draad voorzien zijn, maken het mogelijk om gipsplaten aan metalen ondergronden te bevestigen. Stalen profielen zijn hier een goed voorbeeld van.

Gipsplaatschroeven met grove draad

Een gipsplaatschroef met grove draad is daarentegen meer geschikt voor het bevestigen van gipsplaten op houten ondergronden.

Gipsplaatschroeven met boorpunt

De gipsplaatschroeven grove draad met boorpunt zijn veelzijdig. Deze schroeven op band kun je gebruiken voor onder meer dikkere metalen ondergronden.

Gipsplaatschroeven met HiLo draad

Tot slot zijn er de gipsplaatschroeven met HiLo draad op band. Deze veelzijdige schroef kun je onder meer gebruiken om gipsplaten te monteren op hout, houtvezelplaten, cementvezel gebonden platen en diverse kunststof constructies.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2285 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.