Paalhouderschroeven

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Paalhouderschroeven

Paalhouderschroeven worden ingezet voor de bevestiging van houten palen in paalhouders. Hierbij kan het gaan om bijvoorbeeld (hard)houten tuinpalen. Deze schroeven behoren tot de houtschroeven. Deze schroeven zijn voorzien van een grote kop inclusief aangegoten ring. Het is essentieel dat deze ring aanwezig is, want anders zouden de schroeven in het gat van de paalhouder kunnen verdwijnen. Het is om deze reden dat je geen andere soort schroeven dan paalhouderschroeven kunt gebruiken voor deze klus. Als je online schroeven wilt bestellen, zit je bij onze webshop goed. Ook paalhouderschroeven zijn in meerdere varianten verkrijgbaar.

Wat zijn de eigenschappen van paalhouderschroeven?

Paalhouderschroeven zijn ontwikkeld als alternatief voor houtdraadbouten. Deze bouten bleken niet optimaal te passen bij paalhouders. Een paalhouderschroef beschikt over een ovaalkop met daaronder een verdikking in de vorm van een aangegoten ring. Dit voorkomt niet alleen dat de schroef in de paalhouder kan verdwijnen, maar het centreert de schroef optimaal in het gat. Hierdoor ontstaat een bijzonder stevige verbinding. Bovendien zorgt het grote klemvlak voor een grotere last opname.

Andere voordelen van paalhouderschroeven

De paalhouderschroeven uit ons ruime assortiment zijn gemaakt van verzinkt en gehard staal. Dit materiaal is van zichzelf stevig en duurzaam. De duurzaamheid is vergroot doordat de schroeven voorzien zijn van een anti roest coating. Bijkomend voordeel is de aanwezigheid van een boorpunt, waardoor voorboren niet nodig is. Het speciale snijpunt voorkomt splijten van het hout en, in combinatie met de torx aandrijving, zorgt voor makkelijker inschroeven. Je zult zien dat je klus hierdoor soepeler verloopt. Je kunt deze soort schroeven voor andere klussen gebruiken dan alleen maar voor paalhouders. Zo zijn deze schroeven ook toepasbaar in hardhout. Een stevige verbinding is gegarandeerd.

Online schroeven bestellen via onze webshop

Als je tuinpalen gaat bevestigen in een paalhouder of paalpunt, is het van essentieel belang dat je over deze schroeven beschikt. Geen enkele andere schroef levert je een stevigere bevestiging op. Je kunt deze schroeven bestellen bij ons tegen scherpe prijzen en diverse aangename klantvoordelen waaronder een gratis bit. Groot inkopen wordt beloond, want je hoeft geen verzendkosten te betalen bij bestellingen van €50,- of meer. Ook voor andere houtschroeven zoals bijvoorbeeld trespaschroeven en hardhoutschroeven kun je bij ons terecht. Kijk gerust eens rond en bestel wat je nodig hebt.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5174 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.