Betonschroeven SB platkop torx

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Betonschroeven SB platkop torx

Deze betonschroeven SB platkop torx zijn gemaakt om in beton geschroefd te worden. Deze schroeven zijn simpel om te gebruiken. Het is een kwestie van voorboren, inschroeven en klaar is kees. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een torx aandrijving, is het schroeven een fluitje van een cent. Wil je schroeven bestellen van een hoge kwaliteit? In dat geval zit je bij SchroevenXL helemaal goed. Ook op het gebied van deze schroeven gooien wij hoge ogen. Bovendien bieden wij je scherpe prijzen en andere mooie voordelen. Daarom bestel je deze betonschroeven bij ons.

Wat zijn de voordelen van deze betonschroeven?

Deze betonschroeven zijn ideaal als iets in beton gemonteerd moet worden. Je kunt deze schroeven in meerdere afmetingen bestellen. Dit constructieve schroefanker is perfect voor onder meer het plaatsen van hoekankers en kabelgoten. Maar dat zijn niet de enige voordelen hiervan. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

Eenvoudig te monteren schroeven

Deze betonschroef beschikt over een torx aandrijving en is hierdoor simpel om in te schroeven. Deze schroef is geheel vrij van spanning. Wel zal voorboren nodig zijn. Betonschroeven beschikken over een platkop die breed is. Dit zorgt voor een formidabele houvast. Naast monteren is ook demonteren een fluitje van een cent. Deze betonschroeven kun je dus prima opnieuw gebruiken.

Deze schroeven zien er goed uit

Het oog wil ook wat. Schroeven die uitsteken vallen te veel op. Dat zal deze schroef niet doen. Dankzij de aangegoten ring met tegendraads kartelprofiel zit deze betonschroef altijd goed geborgen. Daarnaast heeft deze schroef van zichzelf een aangename uitstraling.

Direct belastbare betonschroeven

Niet alleen kun je deze schroeven snel plaatsen, maar als ze eenmaal gemonteerd zijn kun je zo ook direct belasten. Deze schroef is geschikt voor zware belastingen. Je kunt deze schroef zowel in ongescheurd als gescheurd beton plaatsen. Ook is deze betonschroef geschikt voor kalkzandsteen, metselwerk en volle steen.

Schroeven bestellen? Je doet het bij SchroevenXL

Wil je deze schroeven bestellen? Via onze site doe je dit eenvoudig en vlug. Naast deze schroef kun je bij ons terecht voor diverse andere betonschroeven. Goede voorbeelden hiervan zijn een gasbetonschroef, een beton schroef met aangegoten ring of een kozijnschroef. Kijk gerust eens rond binnen ons uitgebreide assortiment.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2285 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.