Zelftappers lenskop DIN 7983

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zelftappers met lenskop en Philipsdrive DIN 7983

Bij SchroevenXL hebben wij een groot assortiment aan schroeven in alle soorten, maten en materialen. De zelftappende schroeven op deze pagina zijn geschikt voor het gebruik in metaal of hout en zijn voorzien van een philpsdrive kop. Zelftappende schroeven worden ook wel plaatschroeven genoemd en ze worden vaak gebruikt om twee materialen aan elkaar te bevestigen.

Deze schroeven worden zelftappers genoemd omdat ze een scherp draadeind hebben waarmee ze zelf het draadeind tappen in het te bewerken materiaal. De schroefdraad loopt vanaf de punt van de schroef helemaal door tot bovenaan en wanneer er een klein beginnetje is gemaakt trekt de schroef zichzelf het materiaal in.

Zelftappers voor een nette afwerking

Wanneer je bezig bent met projecten die naast stevig in elkaar moeten zitten er ook netjes uit moeten zien kun je kiezen voor deze nette lenskop zelftappers DIN7983. De lenskop heeft een licht gebolde kop die subtiel oogt en niet te veel opvalt en is daarmee erg geschikt voor het gebruik in deurbeslag en andere meubels. Door de schuin aflopende onderkant van de kop verzinkt de schroef netjes in het werk zonder in te boeten op kracht. De schroef is gemaakt van RVS, dat is de meest gebruikte RVS soort en die biedt onder normale omstandigheden bescherming tegen corrosie.

Voorboren in harde materialen

Bij het gebruik van deze zelftappers in wat hardere materialen zoals tropisch hardhout is het verstandig om met een kleine boor voor te boren om het werk wat makkelijker te laten verlopen. Wanneer je met zachtere materialen werkt zoals vurenhout dan is voorboren niet nodig. Wanneer je besluit om voor te boren zorg er dan voor dat je gebruikt maakt van een kleinere diameter dan de schroef zodat de schroef zichzelf nog wel in het materiaal kan snijden en geen kracht verliest.

Zelftappers DIN 7983 bij schroeven XL

Bij SchroevenXL doen wij ons best om een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Mocht u toch iets missen in ons assortiment van zelftappende schroeven dan horen wij dat graag van u en gaan we voor u opzoek naar de gewenste producten.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2285 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.