Spaanplaatschroeven

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 505

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 505

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven zijn, zoals de naam al aangeeft, ideaal om spaanplaten mee te bevestigen. Deze veelzijdige schroef kan voor diverse klusjes in het huis gebruikt worden. Eigenlijk is de naam spaanplaatschroef hierdoor niet meer passend. Tegenwoordig zie je daarom steeds vaker dat spaanplaatschroeven universele schroeven worden genoemd. Je kunt ze namelijk voor diverse houten ondergronden gebruiken. Bij SchroevenXL zit je goed als je op zoek bent naar spaanplaatschroeven van een hoge kwaliteit. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment vol schroeven voor een scherpe prijs. Hierbij kun je kiezen uit diverse varianten, bijvoorbeeld RVS spaanplaatschroeven of verzinkte spaanplaatschroeven. Daarom shop je voor al jouw klusjes bij SchroevenXL.

Wat zijn de voordelen van een spaanplaatschroef?

Het werd hierboven al genoemd, maar spaanplaatschroeven zijn bijzonder veelzijdig. Niet voor niets staan ze ook bekend als universele schroeven, want je kunt deze schroeven voor meer houten ondergronden dan alleen maar spaanplaten gebruiken. Dankzij de scherpe punt kan deze schroef gemakkelijker in diverse soorten hout geschroefd worden. Voorboren is niet nodig. Houtsoorten kunnen soms snel breken. Daarom heb je een schroef nodig die hierop berekend is. Spaanplaatschroeven zijn er in allerlei soorten en maten. Hierdoor zijn er varianten die geschikt zijn voor dunne planken, maar ook voor dikke planken zijn er passende spaanplaatschroeven te vinden.

Spaanplaatschroeven bestellen bij SchroevenXL

Op het gebied van spaanplaatschroeven is de keuze enorm bij SchroevenXL. Zo heb je ruim de keuze op het gebied van de materialen waarvan de schroeven vervaardigd zijn. Ook qua diameters en lengtes is er genoeg variatie, zodat je altijd de juiste schroef voor iedere klus kunt vinden. Daarnaast kun je via onze site eenvoudig filteren op eigenschappen zoals de aandrijving, kop, draad, kleur en punt. Bij elke schroevendoos die je koopt, ontvang je een gratis bit. Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Dan kun je bij ons terecht voor deskundig advies.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.