Isolatieschroeven

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Isolatieschroeven

Isolatieschroeven behoren tot de lange schroeven uit ons assortiment. Met een lengte van maximaal 450 mm mogen ze met recht zo bestempeld worden. Tegenwoordig is het helemaal in om isolatie in en rondom je woning te plaatsen. Isolatie plaatsen is een investering die zichzelf terugverdient. Je bespaart flink op je energiekosten en tijdens de winter behoudt een woning beter zijn warmte. Isolatie kan op verschillende plekken toegepast worden, waaronder op het dak. Ook voor deze soort isolatie zijn er schroeven. Isolatieschroeven worden gebruikt voor de montage van isolatie op daken. Deze schroeven staan daarom ook wel bekend als dakschroeven.

Waarom kies je voor isolatieschroeven?

Deze lange isolatieschroeven zijn perfect voor het optimaal bevestigen van isolatie op je dag. Bij deze klus is het belangrijk dat de druk van het dak op het materiaal evenredig verdeeld wordt. Gebeurt dit niet, dan verliest het materiaal zijn isolatiewaarde. Hoe lager de isolatiewaarde is, hoe minder goed een woning zijn warmte kan behouden. Isolatieschroeven zijn hier het meest geschikt voor. Deze dakschroeven kunnen ingezet worden voor het monteren op dakplaten, maar er zijn ook varianten die geschikt zijn voor materialen zoals hout, kunststof en metaal.

Dakschroeven en drukverdeelplaten

Voor de afwerking van isolatieschroeven wordt vaak gebruikgemaakt van een beschermplaat, bijvoorbeeld een drukverdeelplaat. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor deze ring. Deze platen worden ingezet om lekkage aan je dak te voorkomen. Vooral langs de dakrand zijn deze ringen nodig, omdat hier de schroeven het meest te maken hebben met wind- en waterbelasting. Drukverdeelplaten dragen bij aan een duurzamer resultaat en vormen hierdoor een ideale combinatie met de dakbouwschroeven.

Isolatieschroeven kopen bij SchroevenXL

Het bevestigen van isolatie met schroeven is mogelijk, maar het is hierbij wel van belang dat dit zo goed mogelijk gebeurt. Anders verliest het materiaal zijn isolatiewaarde. Isolatieschroeven zijn essentieel als je een optimale montage wilt laten ontstaan. Binnen onze webwinkel zijn lange isolatieschroeven te vinden. De lengtes lopen uiteen, van 240 mm tot aan 450 mm. Deze schroeven zijn gemaakt van verzinkt staal, waardoor ze stevig en duurzaam zijn. Dankzij de torx aandrijving verloopt het monteren van de isolatieschroeven soepel. Je kunt via onze webshop deze isolatieschroeven kopen voor jouw klus.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5174 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.