Gratis Wera bit bij iedere doos*
 Morgen in huis (mits op voorraad en voor 17:30 besteld)
 Gratis verzending vanaf €50,-


Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Mocht er door ons onverhoopt een verkeerd artikel geleverd zijn dan betalen wij uiteraard de retourkosten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@schroevenxl.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Voor een zo soepel mogelijke verwerking van uw retour, verzoeken wij u ons ordernummer te vermelden.

Mocht een retourpakket om welke reden dan ook niet bij schroevenxl.nl aankomen, dan bent u als afzender van het pakket zelf aansprakelijk. Zorgt u er dus voor dat u uw pakket aangetekend verstuurt zodat het pakket altijd te traceren is.

Retour adres:
Schroevenxl.nl
A.G. Bellstraat 45-04
7903AD Hoogeveen