Constructieschroeven cilinderkop

Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Optimale krachtoverbrenging met de constructieschroeven van SchroevenXL

Bij het bouwen van bijvoorbeeld dakconstructies met zware houten liggers is het van belang dat de kracht van de balk ten volste benut kan worden. De lange constructieschroeven met cilinderkop van SchroevenXL zijn met name geschikt voor het verbinden en verstevigen van dragende of ondersteunende houten constructies. Door de speciale geometrische schroefdraad ontstaat er een optimale krachtoverbrenging waardoor de kans op scheuren of splijten van bijvoorbeeld een houten ligger minimaal wordt.

De voordelen van deze constructieschroeven met cilinderkop

Een belangrijke rol voor de schroefdraad

De optimale krachtoverbrenging is pas één van de voordelen van de schroefdraad. Een ander voordeel is ontstaan doordat er gebruik wordt gemaakt van extra breed schroefdraad. Doordat er meer ruimte zit tussen de schroefdraden zijn er minder omwentelingen nodig om de schroef helemaal in het hout te krijgen en kun je dus snel doorwerken. Als laatste is de schroefdraad aangebracht over de gehele lengte van de schroef en dat zorgt ervoor dat er een maximale uittrekweerstand kan worden bereikt.

Makkelijk in gebruik

De constructieschroeven zijn zo gemaakt dat ze makkelijk te gebruiken zijn. Zo zijn de schroeven aan de onderkant voorzien van een boorpunt die het mogelijk maakt om de schroef rechtstreeks in het hout te draaien zonder dat je niet hoeft voor te boren. Om zoveel mogelijk grip en bit-stabiliteit te hebben tijdens het indraaien worden de cilinderkop schroeven geleverd met een torx aandrijving.

Smalle cilinderkop

Tenslotte zijn de schroeven voorzien van een smalle cilinderkop en dat heeft twee voordelen. Ten eerste zorgt dat voor een zo klein mogelijk boorgat waardoor de schroeven zo goed als niet zichtbaar in de houtconstructie gedraaid kunnen worden. En ten tweede wordt de kans op scheuren aanzienlijk kleiner, ook wanneer de schroeven dicht bij een rand ingedraaid worden.

Makkelijk en snel schroeven bestellen bij SchroevenXL

De verzinkte stalen cilinderkop constructieschroeven zijn eenvoudig te bestellen via de webshop van SchroevenXL. Dat geldt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Via het filtermenu aan de linkerkant kun je precies aangeven welke afmetingen je moet hebben voor jouw klus.

ETA keurmerk

De cilinderkop schroeven zijn voorzien van het ETA keurmerk. ETA staat voor European Technical Aproval oftewel Europese technische goedkeuring en dat houdt in dat de schroeven aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2285 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.