Voldraadschroeven

Voldraadschroeven

Tonen als Foto-tabel Lijst

40 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voldraadschroeven

Voldraadschroeven zijn schroeven waarbij het schroefdraad vanaf de kop tot aan de punt loopt. Waar je deeldraadschroeven het beste kunt gebruiken voor het bevestigen van hout op hout, zijn voldraadschroeven de beste optie als je andere materialen op hout gaat monteren. Deze schroeven zorgen voor een stevigere bevestiging. Ideaal voor dragende verbindingen, want het draagvermogen van een schroef is significant groter bij een vol schroefdraad. Tot ons assortiment behoren de lange voldraadschroeven, met een lengte tussen de 300 en 1.000 mm. Niet voor niets rekenen we deze producten tot de categorie lange schroeven. Ook verschillende soorten constructieschroeven met voldraad behoren tot deze categorie.

Waarvoor gebruik je voldraadschroeven?

Voldraadschroeven kunnen gebruikt worden voor het monteren van diverse soorten materialen op hout. Zelfs hout op hout is mogelijk, maar hierbij wordt wel voorboren aangeraden. Tegelijkertijd is het zo dat deeldraadschroeven toegepast kunnen worden bij hout op hout zonder voorboren. Vaak worden voldraadschroeven ingezet voor het maken van dragende verbindingen. Het voldraad zorgt ervoor dat het draagvermogen groot is. Wil je een onzichtbare verbinding laten ontstaan in een houten ondergrond, dan kies je voor één van onze constructieschroeven. Dankzij de kleur kunnen deze soort schroeven uitstekend weggewerkt worden in het houten oppervlak.

Hoe vind ik de lange voldraadschroeven die ik nodig heb?

Wij maken schroeven bestellen online gemakkelijker dan ooit. Aan de linkerkant van deze webpagina zie je meerdere filters weergegeven. Deze filters stellen je in staat om de schroef te vinden die exact voldoet aan jouw wensen. Er kan gefilterd worden op eigenschappen zoals het materiaal, de lengte, de diameter, de aandrijving, de kleur, de kop, de draad, de punt en de ETA-keuring. Weet je niet zeker wat je nodig hebt, dan kun je bij ons aankloppen voor deskundig advies.

Eenvoudig en snel schroeven bestellen bij SchroevenXL

Voldraadschroeven zijn er in allerlei soorten en maten binnen ons uitgebreide assortiment. De verzending is geheel gratis bij bestellingen van meer dan €50,-. Wij combineren onze lage prijzen met producten van een hoge kwaliteit die snel bezorgd worden. Bovendien wordt iedere doos voorzien van een gratis bit. Neem gerust een kijkje binnen ons assortiment aan lange voldraadschroeven en bestel wat je nodig hebt.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2285 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.