Blog

 1. Gratis Wiha bitschroevendraaier bij je bestelling

  Gratis Wiha bitschroevendraaier bij je bestelling

  Bestel nu in onze webshop en ontvang een Wiha schroevendraaier met bithouder gratis bij bestelling vanaf €120,-. Met deze schroevendraaier bithouder heb je altijd de juiste schroevendraaier bij de hand. Wissel eenvoudig het bit voor in de schroevendraaier. De bithouder is voorzien van een sterke magneet die het schroefbit stevig vasthoud in de houder. 

  Shop nu en ontvang de bithouder cadeau zo lang de voorraad strekt.

  Lees meer »
 2. Hoe meet je de maat van een schroef?

  Hoe meet je de maat van een schroef?

  Hoe meet je een schroef?

  De maat van een schroef wordt aangegeven op de verpakking in millimeters, bijvoorbeeld 4.0x40. Het eerste getal is de diameter van de schroeven en het tweede getal is de lengte van de schroef. Maar hoe meet je dit nou goed op?

  Lees meer »
 3. RVS A4 Schroeven

  Wanneer gebruik je RVS A4 schroeven?

  Je hebt verschillende soorten roest vast staal. De reden hiervoor is de vele soorten hout en verschillende omgevingen waar een schroef kan worden toegepast. Woon je bijvoorbeeld in de buurt van de zee dan zit er meer zout in de lucht waardoor RVS A2 en RVS C1 toch kunnen aantasten. In dit geval kan je het beste werken met RVS A4. Schroef je bijvoorbeeld in eikenhout? Hier zit looizuur in wat er voor zorgt dat schroeven van RVS A2 en RVS C1 (gehard RVS) aantasten. Ook in dit geval kan je het beste werken met RVS A4. RVS A4 is wel bestand tegen deze zuren. Op deze manier gaan de schroeven niet corroderen en hou je een mooi en sterk eindresultaat.

  Lees meer »
 4. Hoe kies je de juiste lengte schroef?

  Hoe kies je de juiste lengte voor een schroef? Dit wordt bepaald aan de dikte van het te bevestigen deel. De formule die je hier voor kunt gebruiken is: minimale lengte van de schroef is 2,5x de dikte van het te bevestigen materiaal. Voorbeeld: plank 20mm x 2,5 = 50mm. Als de schroef langer is kan dit dus geen kwaad.

   

  Lees meer »
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.