Isolatieschroeven

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Isolatieschroeven

Isolatieschroeven nodig? Bij SchroevenXL koop je deze houtschroeven tegen aangename prijzen. Isolatieschroeven bestellen doe je hier. Deze soort schroeven worden gebruikt voor het monteren van isolatiemateriaal. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om hun woning te voorzien van isolatie. Dit kan op diverse plekken, waaronder het dak, de gevel, de vloer en het plafond van je woning. Als je zelf met deze klus aan de slag gaat en je besluit je dak te isoleren, dan dien je wel te beschikken over de juiste gereedschappen en accessoires. Logischerwijs mogen isolatieschroeven niet ontbreken als je hiermee aan de slag gaat. Binnen onze webshop kun je schroeven bestellen van een hoge kwaliteit. Ook deze isolatieschroeven zijn kwalitatief hoogwaardig.

Dak isolatieschroeven

Deze isolatieschroeven zijn bestemd als hulpmiddelen bij het isoleren van het dak van je woning. Op diverse plekken binnen je woning kan er warmte verloren gaan. In plaats van dat je huis de warmte binnen weet te houden, lekt het als het ware naar buiten. Je dak is één van de plekken waar warmte verloren kan gaan. Hierdoor moet je extra stoken om je woning zijn warmte te laten behouden. Dit levert je een hogere energierekening op. Als je besluit om isolatie aan te brengen, kun je hiervoor het beste wat isolatieschroeven inslaan. Deze dakschroeven maken een stevige en snelle montage mogelijk.

De Magni coating van deze isolatieschroeven

De isolatieschroeven uit ons assortiment zijn allen voorzien van een Magni coating. Deze betrouwbare coating zorgt ervoor dat deze schroeven beter bestand zijn tegen corrosie. Iedere schroef krijgt te maken met elementen die kunnen leiden tot corrosie. Daar ontkom je niet aan. Dankzij de Magni coating zul je lang plezier beleven aan deze schroeven. Het levert een duurzamer resultaat op.

Isolatieschroeven bestellen bij SchroevenXL

Als je simpel en vlug online schroeven wilt bestellen, doe je dit bij SchroevenXL. Dankzij de filters aan de linkerkant van de webpagina vind je snel de schroeven die je wilt kopen. Je koopt ze tegen scherpe prijzen en bestellen is zo gedaan. Bovendien hoef je geen verzendkosten te betalen bij bestellingen van €50,- of meer. Je krijgt bij iedere bestelling een gratis bit. Ook glaslatschroeven, spaanplaatschroeven op band en montageschroeven koop je bij ons. Twijfel niet langer en bestel jouw nieuwe schroeven hier.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5174 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.