Stelschroeven

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stelschroeven

Stelschroeven zijn ontworpen met het doel om objecten aan elkaar te bevestigen zodat er een nauwkeurige constructie ontstaat. Stelschroeven worden soms verward met afstandschroeven. Alhoewel er vergelijkbare eigenschappen zijn, verschillen deze twee houtschroeven toch genoeg van elkaar om tot een aparte categorie te behoren. Een stelschroef maakt het op afstand bevestigen van constructies zonder wiggen mogelijk. Er zijn uiteenlopende toepassingen te bedenken voor dit soort schroeven. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld stelschroeven voor het kozijn of stelschroeven voor het plafond. Wil je schroeven bestellen van een hoge kwaliteit, dan ben je bij SchroevenXL aan het juiste adres. Zo ook als het gaat om kwalitatief hoogwaardige stelschroeven.

Wat zijn de voordelen van stelschroeven?

Stelschroeven maken het mogelijk om houten constructies traploos af te stellen zonder wiggen. Je kunt deze schroeven voor verschillende toepassingen inzetten. Daarom is het als doe-het-zelver altijd handig om over voldoende van deze schroeven te beschikken. Maar waarom zijn deze stelschroeven zo handig?

Stelschroeven maken een snelle montage mogelijk

Schroeven moeten het je als klusser gemakkelijk maken. Dat is zeker het geval bij deze stelschroeven. Dankzij de torx aandrijving wordt de kracht beter overgebracht, voor een snelle installatie. Bovendien zijn deze schroeven voorzien van freesribben, die zorgen voor een glas eindresultaat en een betere verzinking in het hout. Bij veel houtsoorten is voorboren geen vereiste. Daarnaast zijn onze schroeven ook nog eens voorzien van een glijcoating. Zo zal de weerstand minimaal zijn.

Veel toepassingen voor een stelschroef

Voor diverse toepassingen waarbij er sprake is van een houten ondergrond kun je gebruik maken van een stelschroef. Zo zijn er stelschroeven voor het plafond of stelschroeven voor een kozijn. Je kunt hiermee bijvoorbeeld rechte plafonds creëren op oneffen ondergronden. Dankzij de aanwezigheid van een snijpunt is het risico op gespleten hout minimaal.

Schroeven bestellen voor de beste prijs bij SchroevenXL

Als je online schroeven wilt bestellen, zit je helemaal goed bij ons. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan schroeven. Ook op het gebied van stelschroeven heb je ruim de keuze. Daarnaast kun je bij ons terecht voor andere houtschroeven. Mocht je een hele andere klus moeten uitvoeren, dan zit je bij ons ook goed voor schroefsoorten zoals bijvoorbeeld betonschroeven en metaalschroeven. Bekijk gerust ons aanbod en koop wat je nodig hebt.

Kenmerken

De hout-hout afstandsschroef heeft een houtdraad en een regelsegment op de kop

gemonteerd. Dit betekent dat onderconstructies snel en eenvoudig kunnen worden gemaakt zonder ondervloermateriaal evenwichtig zijn.

Toepassingsgebieden

De afstandsschroef wordt gebruikt voor houten onderconstructies die op hout worden bevestigd.

Gebruik

Inschroefsnelheid

Circa 350 tpm. Bij het nivelleren slechts heel langzaam schroeven.

Opmerkingen: Minimale inschroefdiepte na afstelling

AfmetingStelbereik
6x500-5mm
6x600-10mm
6x700-20mm
6x800-30mm
6x900-40mm
6x1000-50mm
6x1100-60mm
6x1200-70mm
6x1300-80mm
6x1450-95mm
6x1600-110mm
De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5174 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.