Boren

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-48 van 126

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Boren

Boren bestellen voor het maken van nauwkeurige gaten in zowel hout als spaanplaat en verschillende steensoorten doet je op deze pagina. Van verzinkboren tot hamerboren in verschillende formaten bieden wij producten van hoge kwaliteit aan.

Slangenboor

De slangenboor is geschikt om diepe gaten te boren in zowel zachte houtsoorten als hardhoutsoorten zoals azobé en bankirai zonder dat er tussendoor gestopt hoeft te worden omdat de boor te warm wordt. Om exact te kunnen boren hebben de slangenboren een zelf centrerende schroefdraadpunt en voor optimale spaanafvoer hebben ze een speciale spiraalgeometrie. Voor hout bieden we een slangenboor 6mm en een slangenboor 8mm aan.

Hamerboor SDS

De hamerboren van Rotec zijn geschikt voor precieze boorgaten in steen, natuursteen, beton en gewapend beton. Om zo precies mogelijk te kunnen boren beschikken de boren over 4 snijpunten. De hamerboren zijn er in verschillende diameters en lengte maten en beschikken allemaal over het SDS-plus systeem om zo snel en secuur als mogelijk te werken.

Houtspiraalboor

Onze houtspiraalboren in diameters van 3mm tot 13mm zijn gemaakt van chroom vanadium staal. Chroom vanadium staal is een legering die naast staal en koolstof ook uit chroom en vanadium bestaat. Deze legering heeft twee positieve eigenschappen, namelijk dat het materiaal nog harder wordt en dat het beter is beschermd tegen oxidatie en corrosie. De houtspiraalboren zijn geschikt voor het boren in harde houtsoorten, zachte houtsoorten, meubelplaat en spaanplaat en hebben allemaal een centreerpunt en twee voorsnijders.

Opsteekverzinkboor

Opsteekverzinkboren waarmee je in één handeling kan verzinken en kan voorboren hebben wij van de merken Reisser RT, Rotec en Eurotec. Reisser RT biedt een verzinkboor voor hout aan met een diameter van 3,2mm die traploos te verstellen is en waarbij de boor verwisselboor is. De verzinkboor van Rotec is geschikt voor boren van 4mm diameter, heeft 5 snijkanten in een hoek van 90 graden en wordt geleverd inclusief inbussleutel. Omgekeerd is de verzinkboor van Rotec te gebruiken als dieptestop. De verzinkboor van Eurotec is voor schroeven met een diameter van 5 en 5,5mm en heeft een niet meedraaiende diepteaanslag. De verzinkboren zijn geschikt om te gebruiken in zacht- en in hardhout.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5174 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.