Installatieschroeven

Installatieschroeven

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Installatieschroeven

Voor montage zonder pluggen

De REISSER installatieschroef van blauw verzinkt staal is een tijdbesparende oplossing bij het bevestigen van onderdelen die minder belast worden. Verwerking is mogelijk zonder pluggen in diverse ondergronden zoals baksteen, massieve kalkzandsteen, gipskartonplaten of beton.

Conventionele schroeven vereisen een extra plug voor het bevestigen van deze ondergronden, wat geen lange levensduur garandeert bij een breed scala aan temperatuuromstandigheden. Ook voor brandwerende ruimtes zijn speciale deuvels nodig. De benodigde tijd neemt enorm toe, zeker in grote industriële gebouwen waarin uitgebreide kabelgoten moeten worden aangebracht.

Daarom heeft REISSER de installatieschroef geoptimaliseerd. Het garandeert een snellere, deuvelvrije en brandveilige bevestiging en vereenvoudigt onder andere de bevestiging van elektrische installaties en kabelgoten. Het is ook mogelijk om badkamer- en keukenaccessoires hiermee te bevestigen.

De speciale HiLo-schroefdraad vormt bij het indraaien een stabiele binnendraad. Op deze manier kan het montagedeel direct na het voorboren en reinigen van het boorgat worden vastgezet. Met de hoge schroefdraadspoed is een snellere montage met verhoogd koppel mogelijk.

De bolkop fixeert het onderdeel direct met hoge contactdruk en laat een perfecte passing en een mooie uitstraling achter.

De torx aandrijving zorgt voor een veilige verwerking, een zeer goede krachtoverbrenging en voorkomt wegglijden.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5174 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.