Meubelschroeven

Tonen als Foto-tabel Lijst

44 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meubelschroeven

Als u op zoek bent naar hoogwaardige meubelschroeven, bent u bij SchroevenXL.nl aan het juiste adres. Onze brede selectie aan meubelschroeven biedt de perfecte oplossing voor al uw meubelbouwprojecten, of het nu gaat om een nieuwe kast, een plank of een tafel. In dit artikel leert u alles over meubelschroeven en waarom SchroevenXL.nl de beste keuze is voor uw behoeften.

Waarom meubelschroeven van SchroevenXL.nl?


Meubelschroeven zijn speciale schroeven die zijn ontwikkeld voor de meubelbouw. Ze bieden een hoge stabiliteit en duurzaamheid om ervoor te zorgen dat uw meubels robuust en veilig zijn. Bij SchroevenXL.nl bieden wij u een verscheidenheid aan meubelschroeven in verschillende maten, materialen en uitvoeringen om aan al uw eisen te voldoen.

Voordelen van onze meubelschroeven

  • Hoogwaardige materialen: Onze meubelschroeven zijn gemaakt van eersteklas materialen zoals verzinkt staal en roestvrij staal. Deze materialen garanderen een lange levensduur en weerstand tegen roest en andere omgevingsinvloeden.
  • Veelzijdigheid: Of u nu meubelschroeven nodig heeft voor hout, metaal of kunststof, bij SchroevenXL.nl vindt u de juiste schroeven voor elke toepassing.
  • Eenvoudige montage: Onze meubelschroeven zijn ontworpen voor een eenvoudige en snelle montage. Met nauwkeurige schroefdraden en optimale pasvorm maken ze de montage van uw meubels aanzienlijk eenvoudiger.
  • Aantrekkelijke prijzen: Bij SchroevenXL.nl bieden we u niet alleen kwaliteit, maar ook aantrekkelijke prijzen. Zo kunt u uw projecten kostenefficiënt realiseren.

Soorten meubelschroeven


Bij SchroevenXL.nl vindt u een ruime keuze aan meubelschroeven, waaronder:

Verbindschroeven

Ideaal voor het verbinden van meubelonderdelen. Ze bieden een sterke en veilige verbinding die gemakkelijk weer losgemaakt kan worden.

Scharnierschoeven

Voor bijzondere toepassingen zoals scharnieren of beslag. Deze schroeven zijn speciaal ontwikkeld voor de eisen in de meubelbouw.

Achterwandschroeven

De achterwandschroef is perfect voor het bevestigen van dunne platen en achterwanden. Bij zulke materialen bestaat door de geringe dikte het risico dat een schroef door de plaat trekt.

Kopboringschroeven

Spaanplaatschroeven met kopboring , ook bekend als kobo schroeven, bieden een elegante oplossing voor een onzichtbare bevestiging van houtwerk.

Meubelgreepschroeven

Meubelgreepschroeven zijn speciale schroeven die zijn ontworpen om meubelgrepen veilig aan lades, kasten, kastdeuren en andere meubelstukken te bevestigen.

Tips voor het kiezen van de juiste meubelschroeven

  • Materiaal overwegen: Kies de schroeven die passen bij het materiaal van uw meubelstuk. Voor houten meubels zijn houtschroeven ideaal, terwijl voor metalen meubels speciale metaalschroeven beter geschikt zijn.
  • Maat en lengte: Let erop dat u de juiste maat en lengte van de schroeven kiest om een optimale verbinding te garanderen.
  • Corrosiebescherming: Voor meubels die in vochtige omgevingen staan, raden wij schroeven van roestvrij staal of met speciale coating aan om roestvorming te voorkomen.

Meubelschroeven online kopen bij SchroevenXL.nl

Onze online shop biedt u een gebruiksvriendelijke platform om uw meubelschroeven snel en eenvoudig te bestellen. Dankzij onze snelle levering en uitstekende klantenservice kunt u erop vertrouwen dat u uw schroeven op tijd ontvangt.

Bezoek SchroevenXL.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment aan meubelschroeven. Of u nu een doe-het-zelver of een professionele meubelmaker bent, bij ons vindt u de juiste schroeven voor uw volgende project. Vertrouw op SchroevenXL.nl – uw experts voor hoogwaardige schroeven!

Conclusie

Meubelschroeven zijn onmisbaar voor de bouw van stabiele en duurzame meubels. Bij SchroevenXL.nl vindt u een breed assortiment aan hoogwaardige meubelschroeven tegen aantrekkelijke prijzen. Bestel vandaag nog en profiteer van onze expertise en uitstekende service. SchroevenXL.nl – uw partner voor succesvolle meubelbouwprojecten!

Meubel montageschroeven

De meubel montageschroeven van SchroevenXL hebben verschillende eigenschappen die ze bij uitstek geschikt maken voor het monteren en verbinden van verschillende meubelstukken zoals kasten en tafeltjes maar ook van keukens en keukenkastjes onderling. Daarnaast zijn de schroeven voor keukens en kasten zo gemaakt dat ze mooi weggewerkt kunnen worden en niet te veel opvallen in het geheel.

Meubel verbindingsschroef, wat zijn de eigenschappen?

De meubelschroeven zijn echte verbindingsschroeven en dat houdt in dat ze van een optimale trekkracht gebruik maken om twee losse onderdelen, zoals bijvoorbeeld twee keukenkastjes, stevig aan elkaar vast te zetten.

Half schroefdraad voor minder wrijving en extra trekkracht

De voornaamste eigenschap die daarvoor zorgt is het gedeelte onder de schroef waar geen schroefdraad zit. Het onderste deel, waar wel schroefdraad zit, trekt zichzelf het hout of plaatmateriaal in en vervolgens komt al deze trekkracht op de kop te liggen zodat de twee materialen stevig aan elkaar vastzitten. Wanneer er wel schroefdraad tot vlak onder de kop zou zitten zou er veel kracht verloren gaan door de extra wrijving. Dan zouden de planken van elkaar afgedrukt worden.

Een extra grote kop

De tweede eigenschap van de verbindingsschroef die ervoor zorgt dat hij beter geschikt is voor het maken van verbindingen is de grote kop. Doordat de kop iets groter is dan bij gewone schroeven wordt de kracht over een groter oppervlak verdeeld waardoor er weer meer kracht gebruikt kan worden zonder dat het materiaal beschadigd.

Verbindingsschroef met torx aandrijving

Deze schroeven voor kasten, keukens en ander meubilair zijn voorzien van een torx aandrijving en dat is wederom om zoveel mogelijk kracht over te kunnen brengen, ditmaal bij de montage zelf. De meer traditionele aandrijvingen zoals de pozidrive of de philips hebben als nadeel dat het bit dat daarvoor gebruikt wordt taps toeloopt om perfect in de schroef te passen. Daardoor drukken ze zichzelf, wanneer er veel kracht gebruikt wordt, makkelijker uit de schroef. Een torx aandrijving loopt niet taps toe maar cilindrisch en dat zorgt ervoor dat het bit niet omhooggeduwd wordt. Daarnaast bestaat een torx uit een ster met 6 kanten in plaats van 4 waardoor de kracht iets beter wordt verdeeld.

Vernikkelde meubelschroeven

Omdat de schroeven voornamelijk in meubilair gebruikt worden is het van belang dat ze er netjes uit blijven zien. De verbindingsschroeven van SchroevenXL zijn daarom gemaakt van vernikkeld staal. Het vernikkelen van staal is het aanbrengen van een dun laagje nikkel en dat zorgt voor een mooie gladde uitstraling die niet te veel opvalt. Daarnaast zorgt het nikkel ervoor dat de schroef lang mooi blijft en niet snel zal roesten.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5174 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.