Gipsplaat ankers

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gipsplaatankers / Gipsplaatpluggen

Voor het creëren van een stevige montage in een gipsplaat maak je gebruik van gipsplaatpluggen. In combinatie met de juiste schroef kun je met behulp van deze gipsplaatplug diverse soorten lichte materialen aan de gipsplaat bevestigen. Het handige aan gipsplaatankers bestellen via onze webshop is het feit dat er een passende schroef meegeleverd wordt. Zo kun je gelijk beginnen met het maken van een robuuste montage. Neem gerust een kijkje binnen ons assortiment om te zien wat er mogelijk is op dit vlak.

De eigenschappen van een gipsplaatplug

Pluggen ken je als accessoires die je kunt gebruiken als je een schroef of bout in een muur wilt bevestigen. Ook voor gipsplaten zijn er passende pluggen. Hieronder zetten we een aantal van de belangrijkste eigenschappen van gipsplaatankers voor je op een rij.

Geschikt voor gipsplaten

De gipsplaatpluggen uit ons assortiment zijn op maat gemaakt voor dit materiaal. Zo weet je zeker dat er een stevige constructie ontstaat.

Gipsplaatpluggen zijn veelzijdig

Een gipsplaatplug kun je onder meer gebruiken voor het bevestigen van schilderijen, fotolijsten, plinten, schakelaars en nog veel meer. Het maximale gewicht dat je hier aan kunt hangen ligt tussen de 10 en 15 kg.

Stevige montage

Met behulp van een gipsplaatplug creëer je een stevige montage. Dankzij de ‘armpjes’ van dit soort pluggen blijven ze vaster zitten in vergelijking met het plaatsen van een schroef in de gipsplaat. Bovendien wordt het gewicht van het bevestigde object beter verdeeld over het oppervlak.

Gipsplaatpluggen en gipsplaatschroeven bestellen

Als je er zeker van wilt zijn dat je een gipsplaatanker van een hoge kwaliteit in huis haalt, doe je jouw aankopen bij SchroevenXL. Niet alleen zit je bij ons goed voor passende gipsplaatpluggen, maar ook voor verschillende soorten gipsplaatschroeven kun je bij ons terecht. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een gipsplaatschroef met grove draad of een gipsplaatschroef met een fijne draad. Je kunt tevens bij ons terecht voor gipsplaatschroeven op band. Neem gerust een kijkje binnen ons assortiment en ontdek de schroeven die je nodig hebt voor jouw klussen.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2285 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.