Metaalschroeven

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 694

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 694

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metaalschroeven

schroeven voor in metaal

In deze categorie vind je schroeven voor gebruik in metaal. Waaronder metaalschroeven met metrisch schroefdraad, zelftappers ook wel plaatschroeven, boorschroeven en bouten.

Zelftappers

Zelftappers worden ook wel plaatschroeven genoemd. Hetschroefdraad tapt zich zelf vast in het metaal. Zelftappers worden niet alleen in metaal gebruikt maar soms ook in hout en kunststof. Zelftappers zijn verkrijgbaar met en zonder een boorpunt. Bij zelftappers met boorpunt hoeft u bij de juiste toepassing niet voor te boren. Het nadeel van de boorpunt is dat dit gedeelte geen schroefdraad heeft dus een kleiner klembereik heeft.

Boorschroeven

Boorschroeven zijn verkrijgbaar met verschillende kopvormen zoals een vlakkop, bolkop en zeskantekop. Het voordeel van boorschroeven of zelfborende schroeven is dat je niet hoeft voor te boren. Dit zorgt voor gemak en bespaard tijd en geld. 

Metrische schroeven

Metrische schroeven zijn voorzien van metrisch schroefdraad en worden vaak gebruikt in combinatie met moeren en ringen. Hiermee klem je bijvoorbeeld staalconstructies aan elkaar.

 

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.