Werkhandschoenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Werkhandschoenen

Verwondingen aan vingers en handen zijn de meest voorkomende verwondingen die plaatsvinden op het werk. Misschien logisch omdat je daar ook het meeste mee werkt maar toch is het risico op letsel soms vrij eenvoudig te voorkomen. Het gebruik van de juiste werkhandschoenen is daarin een van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen die je kunt treffen. De verwondingen aan de vingers en handen bestaan vaak uit snijwonden en kneuzingen maar ook de aanraking met chemische stoffen zorgt voor veel leed.

Welke werkhandschoenen passen het beste bij jouw klus?

Goede vingergevoeligheid, ook met scherpe attributen

Elke klus vraagt om zijn eigen soort werkhandschoenen. Moet je veel fijn werk doen en heb je dus een goed gevoel in de vingers nodig, zorg er dan voor dat je niet te dikke handschoenen neemt. De Foam werkhandschoenen met PU-coating zijn door de goede vingergevoeligheid bijvoorbeeld uitermate geschikt voor montagewerkzaamheden. Wanneer de vingergevoeligheid nog steeds van belang is maar er ook veel met scherpe materialen wordt gewerkt zijn de Maxicut ultra werkhandschoenen beter geschikt. Deze werkhandschoenen zijn snijbestendig en hebben zelfs de hoogste klasse in snijbescherming maar zijn nog steeds erg dun zodat je genoeg gevoel behoudt voor het fijne werk.

Maxifoam en Maxitherm

Wanneer er veel gewerkt wordt met vettige onderdelen of attributen is het van belang dat het verlies van grip zo laag mogelijk blijft. Onze Maxifoam werkhandschoenen zijn voorzien van nitrilschuim en dat zorgt ervoor dat olie en vettigheid makkelijker wordt afgevoerd.  Een ander voorbeeld van graag gebruikte werkhandschoenen zijn de warme werkhandschoenen met voering. Deze winter werkhandschoenen bieden naast de algemene bescherming ook bescherming tegen de kou. De thermo werkhandschoenen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en bieden door de latex coating genoeg grip in vochtige omstandigheden.

Kies de juiste handschoen en blijf opletten

Zorg ervoor dat je een werkhandschoen kiest die geschikt is voor jouw klus en kies om te beginnen de juiste maat. Houd er ook rekening mee dat een handschoen ook voor een extra risico kan zorgen. Met name voor het gebruik bij en rondom machines is het belangrijk dat je erop let dat de handschoen niet vast komt te zitten in de draaiende onderdelen.

De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2285 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.