Bel Schroevenxl.nl tel: 0528-233566    mail: info@schroevenxl.nl    Momenteel kan de bezorging van uw bestelling langer duren. Dit i.v.m. extra drukte en minder personeel. Wij hopen op uw begrip.

 Gratis Wera bit bij iedere doos*
 Morgen in huis (mits op voorraad en voor 17:30 besteld)
 Gratis verzending vanaf €50,-


Woodie Shield tellerkopschroeven antiroest coating

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Woodies Ultimate shield tellerkopschroeven zijn voorzien van een antiroest coating. Omdat de schroeven zijn gemaakt van gehard staal zijn de schroeven net zo sterk als een normale stalen / verzinkte schroef maar roest werend als een RVS schroef.

De Woodies Shield schroeven zijn voorzien van een extra corrosie werende EP5 coating die doorstaat een 2000 uur duren zoutsproeitest. De schroeven zijn gemaakt van gehard staal met een zink laag en daarna voorzien van EP5 coating. Hierdoor zijn de schroeven sterker dan RVS schroeven. De schroeven zijn chemisch en zuur bestendig dus ook te gebruiken in zuur bevattende houtsoorten zoals eiken. 

De Woodies Shield zijn standaard voorzien van een snijpunt waardoor de schroef makkelijk vast grijpt in het hout en er minder kans is op splijten van het hout. Ook zijn de Woodies Shield voorzien van schroefdraad dat sneller inschroeft. De schachtfrees zorgt ervoor dat er minder spanning op de schroef komt en voor makkelijker inschroeven. Door de extra diepe torx indruk heb je een betere grip op de schroef bij het inschroeven.