Bel Schroevenxl.nl tel: 0528-233566    mail: info@schroevenxl.nl    Momenteel kan de bezorging van uw bestelling langer duren. Dit i.v.m. extra drukte en minder personeel. Wij hopen op uw begrip.

 Gratis Wera bit bij iedere doos*
 Morgen in huis (mits op voorraad en voor 17:30 besteld)
 Gratis verzending vanaf €50,-


Vlakkop blauw verzinkt

Artikelen 1 tot 12 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Spaanplaatschroeven torx vlakkop blauw verzinkt

Spaanplaatschroeven zijn de meest verkochte schroeven en worden verwerkt in vrijwel iedere houtsoort. De torx aandrijving zorgt voor een optimale krachtoverbrenging op de schroef en voorkomt dol draaien van de kop. De torx spaanplaatschroeven zijn voorzien van een corrosiewerende zinklaag en speciale glijcoating die zorgt voor minder weerstand tijdens het inschroeven. Dit vermindert slijtage van uw gereedschap.

De spaanplaatschroeven met deeldraad zijn voorzien van freesribben onder de kop die er voor zorgen dat de schroeven dieper en mooier verzinken in het hout.

Spaanplaatschroeven met voldraad hebben geen freesribben onder de kop en kunnen hierdoor beter worden toegepast op beschlag zoals scharnieren.

Reisser Q200 blauw verzinkte spaanplaatschroeven met torx aandrijving. Spaanplaatschroeven zijn schroeven / vijzen die universeel inzetbaar zijn in de meeste houtsoorten. Zo zijn spaanplaatschroeven te gebruiken voor de verwerking in spaanplaat maar ook in houten meubelen zoals bijvoorbeeld steigerhouten meubelen.