Illbruck FM310 purschuim 750ml

€ 5,88 € 4,86
 • Koop 2 voor € 5,76 € 4,76 en bespaar 2%
 • Koop 6 voor € 5,59 € 4,62 en bespaar 5%
 • Koop 12 voor € 5,29 € 4,37 en bespaar 10%
Omschrijving

Het Illbruck FM310 Purschuim is een hoogwaardig en veelzijdig afdichtingsmiddel dat speciaal is ontworpen voor verschillende toepassingen in de bouw- en constructiesector. Dit purschuim staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbare prestaties, waardoor het een favoriete keuze is onder professionals.

Met de Illbruck FM310 kunt u gemakkelijk en efficiënt naden, kieren, scheuren en openingen afdichten. Het schuim vult moeiteloos en vormt een solide en flexibele afdichting die beschermt tegen vocht, tocht, geluid en stof. Het heeft een uitstekende hechting op verschillende oppervlakken, zoals beton, steen, hout, metaal en kunststof, waardoor het geschikt is voor diverse bouw- en renovatieprojecten.

Een van de unieke eigenschappen van het Illbruck FM310 purschuim is de uitstekende isolerende werking. Het schuim heeft een hoge thermische isolatiewaarde, waardoor het helpt om energieverlies te verminderen en de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren. Dit maakt het ideaal voor het isoleren van raam- en deurkozijnen, wanden, daken en andere constructiedelen.

De applicatie van de FM310 is eenvoudig en snel. Het schuim breidt zich uit na het aanbrengen, vult alle holtes en hecht zich stevig aan het oppervlak, waardoor een duurzame en luchtdichte afdichting ontstaat.

Bovendien is het Illbruck FM310 purschuim bestand tegen veroudering, UV-straling en temperatuurschommelingen, waardoor het langdurige prestaties levert. Het schuim is ook compatibel met verven en kan worden overschilderd om naadloos in uw project te passen.

Of u nu bezig bent met een nieuwbouwproject, een renovatieproject of gewoon op zoek bent naar een betrouwbaar afdichtingsmiddel, het Illbruck FM310 purschuim is een uitstekende keuze. Het biedt duurzame afdichting, isolatie en bescherming, waardoor u kunt genieten van een comfortabele, energiezuinige en goed afgeschermde omgeving.

Let op: Voor het gebruik van het Illbruck FM310 purschuim is het belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig op te volgen en de nodige veiligheidsmaatregelen te treffen.

Voordelen

Het Illbruck FM310 purschuim biedt verschillende voordelen voor bouw- en constructietoepassingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Uitstekende afdichting: Illbruck FM310 vult moeiteloos naden, kieren, scheuren en openingen, waardoor een solide en flexibele afdichting ontstaat. Het beschermt effectief tegen vocht, tocht, geluid en stof.
 2. Hoge thermische isolatie: Het purschuim heeft een hoge thermische isolatiewaarde, waardoor het helpt om energieverlies te verminderen en de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren. Het draagt bij aan een betere isolatie van raam- en deurkozijnen, wanden, daken en andere constructiedelen.
 3. Uitstekende hechting: Het FM310 schuim hecht uitstekend op verschillende oppervlakken, zoals beton, steen, hout, metaal en kunststof. Dit zorgt voor een duurzame en betrouwbare afdichting.
 4. Eenvoudige en nauwkeurige toepassing: Het schuim wordt geleverd in een gebruiksvriendelijke spuitbus met een speciale doseerklep, waardoor u gemakkelijk en nauwkeurig kunt doseren. Hierdoor kan het schuim gelijkmatig worden aangebracht op de gewenste locaties.
 5. Duurzaam en bestand tegen veroudering: Het Illbruck FM310 purschuim is bestand tegen veroudering, UV-straling en temperatuurschommelingen. Het behoudt langdurige prestaties en blijft effectief in verschillende omgevingsomstandigheden.
 6. Compatibiliteit met verven: Het purschuim is compatibel met verven, waardoor het gemakkelijk kan worden overschilderd om naadloos in uw project te passen.
 7. Veelzijdigheid: Illbruck FM310 is geschikt voor diverse bouw- en renovatietoepassingen. Het kan worden gebruikt in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en is effectief voor het afdichten van verschillende oppervlakken en constructiedelen.
 8. Al deze voordelen maken het Illbruck FM310 purschuim een betrouwbare keuze voor professionals in de bouw- en constructiesector die streven naar hoogwaardige afdichting, isolatie en bescherming.
Specificaties
Specificaties
MerkIllbruck
TechnologiePU (polyurethaan)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Illbruck FM310 purschuim 750ml
Uw waardering
Illbruck FM310 purschuim 750ml

Illbruck FM310 purschuim 750ml

€ 5,88 € 4,86
De waardering van www.schroevenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5174 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.