Bel Schroevenxl.nl tel: 0528-233566    mail: info@schroevenxl.nl    Momenteel kan de bezorging van uw bestelling langer duren. Dit i.v.m. extra drukte en minder personeel. Wij hopen op uw begrip.

 Gratis Wera bit bij iedere doos*
 Morgen in huis (mits op voorraad en voor 17:30 besteld)
 Gratis verzending vanaf €50,-


RVS

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

RVS Tellerkopschroeven

RVS A2 en gehard RVS Tellerkopschroeven voor gebruik buiten en in vochtige ruimtes. Tellerkopschroeven of ook wel schotelkopschroeven worden toegepast in houten constructies en i.p.v. houtdraadbouten. Door de spitsere punt kunnen tellerkopschroeven makkelijker in hout worden geschroefd dan houtdraadbouten en zullen ze minder snel afknappen. Dit bespaard tijd en geld.

Gehard RVS combineert de beste eigenschappen van koolstof en roestvrij staal. Beperkte roestbestendigheid zoals een A2 met de hoge mechanische waarden van gegalvaniseerd staal. Gehard roestvrij staal is niet zuurbestendig. Daarom is het ook niet geschikt voor het bevestigen van tanninehoudende houtsoorten (bijv. Eiken)
- Gehard roestvrij staal is magnetiseerbaar.
- Roestvrij staal volgens DIN 10088.
De schroef is geschikt voor gebruik in hout / houtverbindingen buitenshuis en wordt gebruikt in de tuin, gevel en balkonconstructie.

RVS A2 heeft een hogere corrosieweerstand maar is mechanisch minder sterk.