Bel Schroevenxl.nl tel: 0528-233566    mail: info@schroevenxl.nl    Momenteel kan de bezorging van uw bestelling langer duren. Dit i.v.m. extra drukte en minder personeel. Wij hopen op uw begrip.

 Gratis Wera bit bij iedere doos*
 Morgen in huis (mits op voorraad en voor 17:30 besteld)
 Gratis verzending vanaf €50,-


RVS

Artikelen 1 tot 12 van 78 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 78 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Spaanplaatschroeven RVS

Spaanplaatschroeven in RVS koopt u handig en heel voordelig online bij SchroevenXL.nl. RVS Spaanplaatschroeven met torx aandrijving zijn geschikt voor gebruik in de meeste houtsoorten. De spaanplaatschroeven zijn gemaakt van roest vast staal waardoor ze goed corrosiebestendig zijn en goed toepasbaar zijn voor buiten gebruik of in vochtige ruimten. Door de torx aandrijving heb je een optimale krachtoverbrenging op de schroef. Bij schroevenxl vindt je een zeer groot assortiment goede kwaliteit RVS spaanplaatschroeven voor een zeer scherpe prijs. Schroeven voor de professionele verwerker uitgevoerd in hoge kwaliteit RVS A2 en A4.

RVS A2 spaanplaatschroeven kunnen worden gebruikt in de meest voorkomende toepassingen en houtsoorten.

RVS A4 spaanplaatschroeven kunnen ook gebruikt worden in zuur (tannine) bevattande houtsoorten zoals eikenhout. Ook in de buurt van de zee kan beter RVS A4 gebruikt worden.